Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ny maskin!

Jag har fått en overlockmaskin, en Janome 644D i 30-årspresent! Efter en fantastisk födelsedag igår fick jag idag en man- och barnfri eftermiddag för att lära känna maskinen lite bättre och testsy lite. Det blev en mössa med en jämn och fin overlocksöm, hittills inget som krånglar. Vilken helg!

5 comments to Ny maskin!

  • Grattis!! Kul med ny maskin, hoppas du ska få mycket glädje av den i många år framöver.

  • Tack för kommentaren på min blogg och grattis på födelsedagen och till overlocken. Jag har en likadan och den är toppen.

  • Inga-Lise

    Dags att sluta skolan och öppna butik för ”Stort och Smått”.

  • Grattis! Både till presenten och 30-års dan :)

    Men, jag tycker mig se att sömmen inte är perfekt…En av undertrådarna har kommit fram..ehm, den där extra öglan vid kanten, den ska ligga precis vid ytterkanten. svårt att förklara. antingen är det bara att du trätt fel eller så ska inställningarna ändras lite. jag har en pfaff så vet inte riktigt hur din ska vara… övning ger färdighet :)

  • Hej och tack för kommentarerna på min blogg! Visst är det härligt att overlocka! Det blir som före och efter i tideräkningen…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010