Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Gul filt

Nu är den klar, min stora gula filt som påbörjades för några veckor sen och sen fick ligga till sig lite. Jag funderade på om det skulle bli orange eller kanske blå muddkant men det slutade ändå på vitt, vilket blev bra tycker jag. Den mönstrade flanellframsidan är tyg från Purl (kolla den hemsidan, fantastisk!) och pälsbaksidan är en stuv från Olssons.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den, just nu beundrar jag den bara för att den ser så gosig ut. Jag antar att den får ligga till sig lite i väntan på någon i framtiden (och till dom som känner mig- nej vi ska inte ha barn :D ).

5 comments to Gul filt

  • Vad fin och gosig den blev! Du fick ju till kantbandet superbra. Jag har inte vågat mig på att sätta bandkant runt filtar. Har du gjort i tre lager mudd och klippt bort överflöd eller lyckats så snyggt med fyra lager?? Snyggt blev det iaf!

  • emstersalster

    Tack! Kantbandet är bara tre lager, baksidekanten blev ju inte så ful eftersom pälsen liksom suddar ut den skarpa kanten och täcker för. Men nästa filt får jag nog försöka med fyralagers.

  • Fantastiskt fin Emma!! Jag har glömt att mäta min rumpa till byxorna, men jag ska försöka göra det till ikväll! Kram

  • Sara

    Jag förstår inte ett dugg av ”fyra eller fem-lagers” vilket bara gör mig ännu mer imponerad, och inte minst sugen på att ha någon att önska en filt till!

  • Vilken fin blogg du har! Härligt namn på bloggen också. Helt läcker gul filt! Snyggt med de vita kantbanden!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010