Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Cykelmössa

Mannen har ett tag velat ha en mössa när han cykelpendlar men först igår tog jag tag i det. Den skulle vara tajt, inget häng eftersom hjälmen sitter på så jag tog ett par av hans gamla uttjänta långkalsonger och klippte en bit på det bredaste stället och snodde ihop mössan.

Måste också visa lite fint tyg jag fick av vänner på min dag, Fru Z tänker alltid till när hon ger bort saker, jag blev så glad!

5 comments to Cykelmössa

  • haha, han har kalsonger på huvudet, tänker på det bredaste stället på långkalsongerna ;) hehe. Nä, skämt å sido, smart :) och vilken snäll kompis du har

  • emstersalster

    Haha, ja, jag skrattade själv åt tanken när han fick på sig den :-D Men allt tyg man kan återanvända är bra tyg!

  • Haha, vad mystisk jag låter….”fru Z”…! Klart vi vill underhålla din nya passion med lite material! =)

    Skrattar också åt att Tomas cyklar till jobbet med kallingar på s…knoppen…haha!!

  • Jag har också sytt en cykelmössa till min sambo =). Den skulle vara tunn och sitta ganska tight under hjälmen och använde en tunn t-shirt i jersey tyg till den. Vad mycket fint du har sytt på din blogg!

  • Herr Z…. Han inte så dålig han heller

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010