Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Dregglisar

Häromdagen fick jag en beställning på en dregglis och eftersom jag inte gjort någon sån förut ritade jag en testmodell och sydde ihop. Alldeles för stor först men efter några kanttrimningar blev den som jag tänkte.

Framsidan är olika jerseytyg och baksidan av fleece. Kanten är overlockad och krävde också lite träning innan jag fick till det snyggt. Sköldpaddorna kommer från en t-shirt men de andra två har nytt tyg.

3 comments to Dregglisar

  • Vad snygga dom blev! Synd att sköldpaddetyget är från en gammal t-shirt, annars hade man ju velat köpa lite sånt tyg.

  • Hanna

    Oh, vad fina! Får man beställa? Skulle gärna vilja ha till Maja om du vill!

  • emstersalster

    Onomak: Jag vet, jag gjorde två och sen var det finito!

    Hanna: Såklart du får!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010