Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rutig klänning version 2

Den förra rutiga klänningen blev ju borttingad till en god vän med två döttrar. Såklart ska ju Lillasyster också få en i samma tyg men lite annorlunda. Den här gången skippade jag både infodring och blixtlås och la istället till en röd snedslå. Detta gjorde att jag nästan helt fick göra om mönstret, det är egentligen bara A-linjen som är likadan. I bak gjorde jag ett sprund, Gekkostyle, vilket funkade utmärkt. Längst upp satte jag en hyska för att hålla ihop det. Den här klänningen är helt fri från tålamodsprövande sprättning och jag är jätteglad med att allt bara flöt på och att jag blev nöjd med slutresultatet!

4 comments to Rutig klänning version 2

  • Märta och hennes Mamma säger TACK världens bästa Emma! Blev superfin! På Elviras klänning får du dock sy på en etikett, för det glömde du! =)

  • Nina

    Åh den klänningen var ju jättefin! Jag gillar den bättre än den första och om den dessutom var lättare att sy så är det ju dubbelbonus!

  • JättesnyggMV7M! Håller med Nina om att den här blev finare. Tror det är det röda kantbandet som gör det lilla extra.

  • Oj, koden för att posta inlägget hamnade visst i texten… =)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010