Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Smala muddbyxor

I lite olika butiker har jag sett en smal modell på muddbyxa som jag tycker är så charmiga på små personer. Idag gjorde jag själv ett försök, med en liten extrabit i grenen som många byxor har som gör att passformen blir lite bättre. Det var lite klurigt att få dit den snyggt men det gick. Benen är långa men jag vek upp mudden ett varv så blev det lagom.

Nu ska vi ut på marknad i det fina vädret!

3 comments to Smala muddbyxor

 • Vilka söta byxor! Ser ut att sitta perfekt! Har du använd något mönster eller är det eget? Hoppas att du hittade något fint på marknaden!

 • Sara

  Hej! Nu saknar jag er sådär mycket igen, när ses vi? Jag beställer gärna ett par sådana där byxor i min storlek, skulle det gå? Använder trekvartsen varje dag, inte i skolan då för då är man illa ute som lärare, men så fort jag kommer hem!

  Ett par sådana där supergoa med lång mudd och en stor jeansskjorta och jag har något snyggt att byta med här hemma… Skicka gärna en offert : )

  Svägerskan

 • emstersalster

  Sara: Jag trodde du skämtade först men jag ska se vad jag kan göra, skulle vilja se dig med den där lilla äggformade extrabiten i rumpan :-D . Jag tror nog det ska gå att göra nåt snyggt. Enfärgat, randigt?

  Le Petit: Mönstret är eget men superenkelt, fyra likadana ben, kolla Lillans tights, det borde vara typ likadant mönster och sen syr du bara dit en oval längs baksida gren, ca 5-6 cm lång och 3 cm bred. Sen syr du ihop fram med bak och sist muddarna. Hör av dig om du vill ha mer utförlig beskrivning!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010