Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Klöverklänning

En rejäl förkylning stoppade lördagens ursprungliga planer och jag fick stanna hemma och vila. Med lite piller i kroppen piggnade jag till och det blev lite sytt, bland annat en ljusblå klänning med klöverblommor på.

Mönstret är detsamma som den rutiga och tyget hittade jag hos en kompis mamma som på sin loppis har en otrolig mängd kläder  och lite tyger från flera decennier tillbaka. Jag hade ingen snedslå som passade så jag gjorde en själv av mörkt jeanstyg. Klänningen är stl 80, om någon vill ha den säljs den för en hundring.

4 comments to Klöverklänning

 • Söt! Det blev jättefint med mörka kantband!

 • Alltså Emma, jag skulle kunna köpa alla klänningar du syr…och här är en i min favoritfärg dessutom! Men….jag har en man som nog inte uppskattar att jag blir skyldig dig ännu mer! ;-)

 • måste bara säga att jag är SÅ imponerad över alla dina alster! Helt fantastiskt! Det var mer än man visste när vi körde byn runt i våra moppar…
  kram magdalena

 • emstersalster

  Tack tack!
  Magda: Nä, när vi var femton fanns det andra mycket viktigare saker är sömnad att ägna sig åt :-D
  Carro: Det är väl bäst att inte göra honom argare, jag får sluta fresta dig!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010