Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sommartopp

För ett par dagar sen kollade jag runt på lite olika bloggar och hittade då Soligs örngottstoppar. En rolig idé som jag ville testa! Tyvärr finns det bara örngott från det senaste decenniet i våra garderober och att klä sig i sängklädesrandigt var inte riktigt min tanke om en snygg outfit!

Jag valde då ett tyg som jag fått i present och utgick från Soligs beskrivning. I ärmarna satte jag svart mudd och halsen svart snedslå med sprund i fram. Jag hade ingen mer svart mudd så jag klippte till mer av tyget på tvären och satte dit längst ner, vilket blev bra tycker jag. Den här var hemskt enkel att göra och kan varieras i det oändliga. Jag kommer nog göra fler tror jag!

7 comments to Sommartopp

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010