Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sweatpants

Det har blivit en del vuxenkläder på sistone och det beror mest på att jag inte har så mycket mjuka tyger att sy av. Jag väntar på husvagnar och röda moln men det dröjer nog ett tag till. Det senaste alstret kom till av ett UFO (=unfinished object), en lång trikåtröja som skulle bli jättefin hade jag tänkt mig.

Ett stort hinder var dock att mönstret bara fanns på tyska. När jag sen fastnade så tröttnade jag och lät den ligga. Och nu har tröjan blivit ett par jättesköna trikåbyxor, perfekta till träning. Tyvärr fanns det lite snålt med tyg så till mig är de aningen trånga. De fick flytta hem till en kompis som är storleken mindre. Mönstret har jag gjort själv och tyget kommer från Tygaffären, Linköping.

3 comments to Sweatpants

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010