Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Blå pösjeans

De här dagarna har jag suttit och filat på vilka sorts plagg man skulle vilja ha som en liten kollektion om man tex skulle stå på marknad eller sälja på annat sätt. Jag har kommit fram till ca sex sorter, bland annat dessa denimjeans med lagda veck som ger pös på framsidan. Mönstret har jag gjort själv med utgångspunkt i ett par bomullsshorts som jag hade hemma. Storlekarna på dessa tre är 56 respektive 74/80. Jag har tänkt ta runt 130 kr för dem, rimligt att betala?

5 comments to Blå pösjeans

 • Jättesnygga! Så fint med vecken fram tycker jag. Jag tar 130 kr för mina muddbyxor, men då gör jag ju inga veck som tar lite extra tid. Så jag tycker du kan ta lite mer. Mellan 150-200 kr tycker jag. Va kul med marknad. Jag måste oxå hitta nån marknad att sälja på. Jag och Le Petit är så peppade på det :)

 • Lisa

  För billigt tycker maken, ”tänk på att hon måste skatta”. I nästa andetag vill han också ha ett par, jag antar att han då vill betala betydligt mer…

 • Söta byxor och snyggt med veck! Jag tycker du kan ta åtmindstonde 150 kr för dem. Jag är imponerad över hur mycket du hinner sy! Som Onomak skrev så skulle hon och jag också vilja stå på maknad. Det verkar så kul!

 • emster

  Lisa: Haha, så länge jag inte går med vinst är det ingen fara på taket (väl?). Men om jag skulle regga så kommer jag med tusen frågor till honom! Plus höjda priser :-D

  Onomak och Le Petit: Ja, jag har ju inte testat marknadsförsäljning än men jag är riktigt sugen. Det finns ett par tre som jag skulle vilja vara med på! Googla på stockholmsområdet om ni inte redan gjort det!

  Jag ska ta och tänka över priserna, det är en fin linje det där, pris och efterfrågan…

 • så snygga! jag håller med föregående talare och tycker att du minsann kan ta lite mer betalt. tygkostnaden + för den tid du lagt ner för att sy dem är det många som resonerar. jag själv tar 150 för mina muddisar i de små storlekarna. och då lever jag knappast som jag själv lär ;)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010