Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Trekvartsbyxor

Här följer två beställningar av mina trekvartbyxor, den första av ljus, lite stretchig denim med marin- och vitrandig mudd. Det är  allt lite extra svårt när man inte känner personen man syr till utan bara har en storlek att gå på så jag hoppas verkligen dessa passar!

Nästa par byxor är också en beställning men här har jag haft lyxen att kunna prova ut dem så de verkligen sitter perfekt. Tyget är linne med matchande mudd och samtliga tyger idag  är inköpta på den vanliga Tygaffären.

5 comments to Trekvartsbyxor

 • Trekvartbyxorna blev ju verkligen superfina…ser väldigt sköna ut att ha på sig:)

 • Sara

  Kan jag beställa ett par sådana men i mörkare jeans? De förra måtten var kanon dock lite längre. Bara om du har tid. Kul att vi snart ses.

 • Snygga byxor! Ser så sköna ut!

  Singoallan i förra inlägget var jättesöt! Du undrade lite om att tyget vred sig när du skulle fålla resårkanalen och det gör det även ibland på mitt singoallamönster som jag har. Tror att det är för att mönstret smalnar av uppåt som man sedan viker in så blir det invikta smalare än resten och då vrider det sig (svårt att förklara i ord). Vet inte riktigt hur man ska lösa det mer än att kanske försöka göra den bit man ska fålla in lika bred som det man viker ned mot. Jag tycker dock att om det bara är lite vridet så syns det ju inte då resåren dras åt och rynkar tyget.

 • emster

  Le Petit: Ja, precis så har jag försökt lösa det och idag gjorde jag ett försök till som funkar även på stumma tyger. Tack för svaret!

 • emster

  Sara: Visst kan du det, vi hörs om det snart!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010