Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Dreggelscarfes

Idag gjorde jag ett ryck och sydde åtta stycken dreggelscarfes, efter ett nytt mönster eftersom jag tyckte att mina dregglisar blev lite för stora. Dessa är lite mindre och lite pösigare. Dessutom gick så gott som alla mina namnband åt så det är tur att jag har beställt nya. Tygerna är från (sett uppifrån till vänster): SewZannes (USA), Jofotex X 3 och AG:s Textil, Lidköping.

Dessa följer med till marknaderna- om ingen är intresserad före förstås, 50 kr/st.

Just det, det glömde jag att skriva, på baksidan av dregglisarna är det vit fleece eller frotté.

3 comments to Dreggelscarfes

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010