Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Omlottbody

Våra närmaste grannar har för ett par veckor sen fått en liten pojke och då vill jag förstås ge honom något litet. Jag bestämde mig för att testa en omlottbody i elefanttyget från Jofotex, med mönster från norska Nefertari. Bodyn är kantad med jersey, något som jag upptäckt är toppen när man vill ha tryckknappar på kantbandet. Vanlig muddväv blir alldeles för tjock och knapparna lossnar då. Resultatet blev inte så dumt och jag kommer alldeles säkert göra omlottbodys igen.

6 comments to Omlottbody

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010