Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya mössor

Här kommer de första av mina nya mössor, med en lite annorlunda form mot vad jag gjort förut. Tågtyget är perfekt att sy mössor i eftersom det är så stretchigt (10 % lycra tror jag). Dessa är i storlekarna 0-1 år och 1-3 år.

Nya namnlappar har det också blivit, lite mer färg än förut. Jag tror dock att jag behöver några som är lite mer blygsamma i färgställningen så jag har även beställt grå och vita. Det är ju inte alltid gult och rött passar plagget man sytt.

3 comments to Nya mössor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010