Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Marknadsrapport och omlottbody

En liten rapport från marknaden kommer här! Det var första gången jag gjorde det men det gav mersmak. Försäljningen gick lite trögt emellanåt, det svåraste var att få folk att stanna till. Många av de som tittade gav fina kommentarer och köpte något. Dregglisar, napphållare och smala muddbyxor var populärast.

Jag fick tips från en marknadsräv mittemot som sålde decoupage-varor. Hon tyckte att jag skulle hänga kläder och pynta mer än jag gjorde. Så till nästa gång ska jag ta med lite rekvisita och bygga på  höjden och som sagt hänga upp mer saker.

Jag fick en storbeställning också, en tvillingmamma som ville ha två flodisbodys och två muddbyxor. Tyvärr har jag slut på det gröna flodhästtyget så antingen får jag beställa mer via nätet eller åka dit, hm.

Jag hade med udda varor, en t-shirt och två bodysar som jag skyltade som beställningsvaror. Den ovan är en sådan, en present i storlek 62.

6 comments to Marknadsrapport och omlottbody

  • Kul med marknad och att det gav mersmak! Fin body oxå!

  • Vilken jättesöt body! Nu längtar jag till vår marknad :)

  • Vad kul att det gick bra!

  • Kul att marknaden gav mersmak och att du fick sålt! Flodhästbodyn är läcker! Skall lägga ut live-bild på min t-shirt med jeans vid ett senare tillfälle!

  • Jättefin body! Skulle vilja få en privatkurs i kantband och lära mig sy småkläder nu när jag har övervunnit min tricoträdsla ; ) Angående väska så vore väl en multibarnvagnsväska ett alternativ. En specialsydd ”kånk” med alla fack som en mamma vet behövs! Något snyggt tyg till er svarta vagn?

  • emster

    Sara: Privatkurs är lätt ordnat, det går säkert via korrespondens också! En eventuell barnvagnsväska måste vara kompatibel med den äldre mannen i huset då det är han som ska kånka runt den i höst :-)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010