Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Molnsnutt och ny kul blogg

I väntan på tryckknappar till alla tröjor som knåpats ihop i veckan bjuder jag på en liten moln-t-shirt och lite reklam! Jag hade en liten tygsnutt kvar av de röda molnen som precis räckte till en kortärmad tröja, jag gillar verkligen de färgerna! Mönster från en av Ottobres kuvertbodysar men omgjort till axelknäpp och breddat en aning.

Måste bara tipsa om min otroligt pyssliga svägerska som precis startat en blogg om olika pyssel- nu på senare tid även sömnad, jihoo! Nedan bild på en barnfåtölj från IKEA som hon klädde om och gav bort till en en hennes vänner. Gå och kolla in hennes blogg vetja! www.idebancken.blogspot.com

3 comments to Molnsnutt och ny kul blogg

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010