Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Skjorta

Häromdagen kom Gynther-boken jag fick köpa från Agnetha på Lilofant Design, jihoo! Jag har längtat efter flera mönster i den boken, bland annat den berömda skjortan. Samma kväll klippte jag ut mönstret och började kolla på färgkombinationer. Än så länge har jag inte obegränsat med färger och mönster på tyghyllorna så det fick bli nåt jag hade.

Från mamma hade jag fått det blårandiga bomullstyget, lite emilstil på det tycker jag. Sen valde jag även ljus mjuk denim och som dekorationslappar på armbågar och kantband använde jag blåvitt stjärntyg som jag gjort napphållare av.

Vad gäller mönstret så måste jag gjort något fel för jag utgick från 1-årsarket, klippte ut själva skjortan, fram och bak och ärmarna för sig. När jag sedan sytt ihop allt var längden för kort och armarna ca 7 cm för långa! Det resulterade i skarvning nedåt med en bit denim och förkortning av ärmarna men eftersom jag redan applicerat ärmlapparna ville jag inte klippa i dem utan fick korta av ovanför i det randiga tyget. Därför tål inte just den här skjortan att synas närmare men ändå är jag nöjd för Julle blev ju så söt i den tycker jag :-)

11 comments to Skjorta

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010