Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Småmössor

Här kommer några mössor i storlek 0-6 månader. De är sydda i dubbelt tyg och kommer förhoppningsvis gå åt på marknaden i Ljungsbro på lördag.

Igår fick jag även nya tyger från Stoff och Stil. Ja, nya för mig,  har aldrig beställt därifrån förut så jag blev glatt överraskad. Deras jersey kommer bli perfekt till långärmade hösttröjor tror jag!

11 comments to Småmössor

 • Linnea

  Du gör så grymt fina saker! Jag blir jätteinspirerad av att börja sy också! =) Tyget med svamparna var jättefint. (Jag hittade din blogg via Davids facebook, eller hur det nu var) Jag kommer att bli en trogen bloggläsare =)

 • Å så fina tyger, gillar inte helt oväntat de svart-vita elefanterna bäst! har fått en hel tygkatalog av min mentorskollega, lektyr till helgen!

 • Vilka härliga mössor!! kommer säkert sälja som smör =) Jag har oxå nyligen beställt tyger från stoff o stil… älskar tandtyget =D

 • Jag hoppas du menar nästa lördag, annars blir du nog lite ensam! ;-) Jag ska ta med mig lite cash till dig då…! Kram!

 • Glömde säga; Märta behöver nog lite mysbrallor till dagis så det ska jag nog beställa av dig, kan ta det när vi ses!

 • Jättefina mössor!
  Kommer tandtyget från Stoff och stil oxå? Har nog missat det där.

 • emster

  Tack alla!
  Linnea: Visst är det kul att kolla runt på alla bloggar, jag hittar saker hela tiden jag blir inspirerad av och vill göra själv. Lycka till!

  Sara: Jepp, elefanterna är ju du! Har förresten ett tygförslag till lillfåtöljen nu…

  Carro: Hehe, ja men om jag skulle ställa mig i morgon kanske många skulle stanna till vid just mig :-D Mysbrallor fixar vi!

  Onomak: Ja, jag hittade tandtyget på reasidan men den verkar ha tagits bort nu när julen har kommit.

 • krumelej

  Åh, så härligt det ser ut med alla mössorna. Som en sista sommarbukett :D

 • Nina

  Jag har hittat finfina kameltyger i deras nya katalog. Vet inte om de har haft dom tidigare, jag har inte sett dom. Men Nina som är galen i kameler ska definitivt köpa många metrar plus märkena de hade :)

 • Kattis

  Såå fina saker du gör Emma och vilka glada tyger! Vad för mönster rekommenderar du för en nybörjare som vill prova att sy barnkläder?
  Såg massa fina tyger på jofotex hemsida så det får bli en tur dit, kanske redan idag! Du har ju redan använt flera av dem. Jag skulle också kunna beställa massor av saker av dig, men ska väl först testa att göra ngt själv och se om det går, vore ju kul! Kram!
  Ps. symaskinen blev från Sverige, det blev inte så stor prisskillnad från England eftersom jag inte tog en så dyr maskin. Det blev iallafall en Janome Sewist 521!

 • emster

  Kattis: Du kan ju köpa den senaste Ottobre-tidningen på presstopp på trädgårdstorget. Annars kommer du hem till mig och kollar i lite mönsterböcker, vissa av dom är svåra att få tag på tex på bibblan och går inte att beställa längre. Om du inte åkte idag följer jag gärna med en annan fredag till Jofotex, behöver lite nytt!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010