Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

T-shirts med flodhästar

I storlek 80 kommer dessa t-shirts i Jofotex flodisar, blå, limegröna och orange. Jag har tänkt göra dessa i 86 och 92 också så jag har något att erbjuda på marknaden i större storlekar. Det blev svart kantning för jag tycker det passar nu i höst när man kanske vill matcha med svarta byxor snarare än vitt.

Jag har nu bestämt mig för att starta en nätbutik i all enkelhet. Mest för att kunna göra det enkelt för besökaren som vill få en överblick över vad jag kan göra och vad det kostar. Du som vill beställa något redan nu får så klart göra det, skicka bara ett mail!

4 comments to T-shirts med flodhästar

  • Spännande! Ser fram emot att se hur den kommer att se ut. har ägnat dagen åt ett övermäktigt syprojekt… Men nu är jag äntligen klar, har inte sprättat så mycket i hela mitt liv : ) Får visa bilder imorn, Kram

  • Fina tröjor! Flodhästarna är ju bara så söta:)

  • Lisa

    Söta, det kommer bli super på lördag!

  • Du frågade om raksöm i halsringningen. Har testat förstärkt raksöm förut och det har funkat bra, ända tills en 2-åring försökte ta sig ur den genom att sträcka och dra ganska ordentligt och till slut ha halsringningen runt midjan. Då sprack den på ett ställe. Men vid normal användning är det absolut inga problem. Nu har jag testat med vanlig raksöm, med normal användning har det gått bra hittills. Det gäller nog bara att inte den som ska klä sig har för bråttom och är för hårdhänt. Inte alltid lätt med små barn. Ett övervägande… Vet inte om svaret gjorde dig klokare dock.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010