Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Namndregglisar

En riktigt tjejig beställning fick jag, ett önskemål om två rosa dregglisar med namn på. Även om jag inte är så rosa av mig i vanliga fall så tyckte jag dessa blev så söta och skulle gärna göra fler. Med en son blir det ju inte värst mycket rosa kläder. Namnen är ju inte de vanligaste men väldigt vackra, även det var kul tycker jag. Baksidan är av vit fleece och till dessa passade mina grå namnlappar bäst.

Tyget har jag fått av min mamma, applikationerna är muddrester och mönstret är eget.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010