Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Raglantröja

Till min son ville jag göra en långärmad tröja att ha i höst. Jag valde Stoff och Stils svarta elefanter men kombinerade ihop med svart jersey för att det inte skulle bli för mycket. När man har så mycket mysiga och färgglada mönster att sy i tycker jag att det är lätt att gå loss alltför mycket- man ska ju kunna ha matchande kläder till också. Därför blev det en svartvit variant den här gången. Jag gjorde två när jag ändå var i farten och tänker ta med en till marknaden nu på lördag att ha som beställningsvara. Allt går ju inte att sy upp i många exemplar när man inte vet om de går åt.

Jag utgick från Ottobres raglanmönster i senaste numret och gjorde sedan ändringar i ärmen. Jag struntade i mudd och smalnade av den eftersom jag gillar lite tajtare modeller.

4 comments to Raglantröja

  • Inspiration! En sådan måste jag prova att sy! Annars får jag väl höra av mig till dig, haha! Det är som du säger lätt att ta i för mycket med färg o mönster för att man själv tycker det är fint, men svårt att kombinera med annat. Heja dig!

  • emster

    Louise: Ja, det var en snabbsydd sak, förutom att jag gjorde det krångligare än nödvändigt med halsringningen.

  • magdalena

    du gör så häftiga saker! blir bra med en webshop!

  • [...] grej för att tyget inte ska korva sig under nålen. Tröjan blev aldrig fotad men jag har visat en likadan förut. Svart velour från [...]

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010