Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ljungsbro Marknad

Idag gick Ljungsbro Marknad av stapeln, och oj vad kul det var! Solen sken, perfekt marknadsväder och det var massor av folk där! Det är ju så roligt att prata med folk, både kunder och andra som står och säljer. Bredvid mig hade jag en skolklass som sålde fikabröd till en skolresa, de barnen var duktiga på att prata för sin vara! ”Bullar bakade med kärlek i” hörde jag av några av pojkarna :-D

Själv fick jag sålt massor, stor skillnad mot förra marknaden som jag ändå tyckte gick okej. Dessutom ville de flesta ha bloggadressen och många gjorde beställningar på plats. Därför kommer jag öppna nätbutiken inom några dagar, så snart jag har lagt upp kläderna på hemsidan.

11 comments to Ljungsbro Marknad

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010