Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Namnbyxa

En liten tvååring ska få en julklapp i form av en tröja med svartvita elefanter och mysbyxa med sitt namn på. Namnet är applicerat med hjälp av vliesofix från Bibbis, en riktigt bra grej för att tyget inte ska korva sig under nålen. Tröjan blev aldrig fotad men jag har visat en likadan förut. Svart velour från Jofotex.

1 comment to Namnbyxa

  • Fina brallor! Vilken super bra present. Önskar att jag också skulle ta mig tid och prova sy namnbyxor eller namntröja men jag drar mig alltid för att sy alla former av applikationer så det tycks aldrig bli av…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010