Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Supportermössor

I vår lilla familj har vi turen att få ha två extraföräldrar till Julius som mer än gärna tar hand om honom när den vanliga mamman och pappan är ute på annat tex sjunger i kör eller sportar. Dessa extraföräldrar behövde nåt som kan värma deras öron när de går på hockey (tyvärr fel lag men vad gör man…) och därför fick de dessa i julklapp.

Själva Hv-applikationen var rätt så pillig att få ihop men det gick till slut. Den vita mössan är ju inte så utmärkande just för Hv71- i Linköping vill man kanske inte skylta med en Hv-mössa varje dag :-) Den blå är fodrad med jersey och den vita med fleece. Jag måste komma ihåg till nästa gång att öka bredden mer än jag tror när jag fodrar med fleece. Mössorna är testade och godkända men kameran ville inte ta några fina bilder så det får duga med en livebild på Julle.

5 comments to Supportermössor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010