Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Elefantmuddisar

Det har blivit mycket tyger med elefanter på sistone, nedan det orangea och bruna från Stoff och Stil. Såna gjorde jag till marknaden och fick bara över ett par i stl 56 och 98. Muddväven är från samma ställe och det verkar vara riktigt bra kvalitet på den.

Det har kommit in en massa beställningar den sista veckan vilket förstås är jätteroligt! Det gör ju att man får köpa nya tyger så i början av veckan beställde jag från både Stoff och Stil och Jny och på fredag blir det ett besök på Jofotex, jihoo!

5 comments to Elefantmuddisar

  • Vad du syr! Jag hinner knappt kolla mönster, haha! Fina byxor, jag älskar elefanterna. Just de orangea känns lite retro = fint:)

  • Vilka jättefina brallor! Jag skulle beställa de orangea för ett tag se, men då var det slut :( Sen har det inte blivit av, men nu ångrar jag mig :)

  • Jättefina. Jag här ännu inte gett mig på att sy mönstrade muddisar. Men det borde jag nog testa. Du fick alltså mycket sålt av just detta tyget i muddisar? Ja SoSs muddväv är fantastisk. Jag bor 150 meter från Gittes, men när det gäller muddväv så kör jag hellre de 10 milen till Malmö och handlar.

  • Fina brallor! Har försökt handla detta tyg tidigare men då var det slut sedan har jag aldrig kollat efter det igen… Kul med beställningar bara de inte blir för många att tiden inte räcker till. Har minsann beställt tyg fast tyghyllan är full och beställningarna få:))

  • emster

    Therese: Ja, dessa sålde bra men framförallt sålde storlek 62 bra för ingen vill köpa för små byxor till vänner som ska ha barn.

    Mia: Ja, det är lite på gränsen att det är för mycket, jag har en tendens till att göra för mycket överlag på fritiden men syandet är ju så fantastiskt roligt och beroendeframkallande!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010