Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mössor och dregglisar

Här kommer del två i beställningen som min syster förmedlade. Lite mössor och dregglisar till en kille som är född i år. Baksidan på dregglisarna är av fleece, allt utom jofotexflodisarna är köpt på den lokala Tygaffären.

Nu är dessutom namnlapparna slut, tänk att 100 stycken gick så fort. Den här gången gjorde jag slag i saken och beställde från worldwidelabel.net, mycket enkla i designen men med det typsnittet jag använder här på Emsters Alster-headern. Allt som allt kostade det 45 dollar, 337 kr för 300 stycken vilket ju är väldigt prisvärt. Jag är ganska nervös över att något ska ha gått fel på vägen men hoppas på det bästa!

3 comments to Mössor och dregglisar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010