Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya tyger

Flera har frågat efter vilka tyger jag har hemma så här kommer en liten uppdatering av lagret!

Det bruna och brun/grönrandiga är velour, perfekt för mysbyxor och tröja. Det randiga tyget finns också i turkos och svart färgställning med matchande svart velour. Den blå jerseyn matchar landskapstyget.

Gröna moln, lite dovare nyans av grön och röd interlock som matchar de röda molnen. Svartvita och brunorangea elefanter i lite tunn stretchig jersey, underbart mjuk att ha på sig. Till sist bilar i naturvitt och brunt. Har tänkt att göra en långärmad tröja med bruna ärmar till Julius i det tyget.

Gröna  respektive blå flodhästar med matchande limegrön och blå  jersey. Fåren på blå botten matchar också den blå jerseyn. Tyvärr var de gröna tågen slut och ska inte tillverkas mer enligt personalen på jofotex. Jag köpte en liten snutt gula tåg och fick nöja mig med det.

Till sist då, elefanter i röd, brun och limegrön färgställning. Alla tyger är tvättade i 60 grader och torktumlade så de ska inte färga av sig eller krympa något. Jag har fått lära mig att om man tvättar för kallt, 40 grader eller kallare kan det hända att nya kläder färgar av sig för färgen har inte satt sig än. Jag tycker dessutom att alla barnkläder ska tåla 60 grader, därför tvättar jag dem före jag syr.

1 comment to Nya tyger

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010