Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hot pants

Här kommer så mitt första försök till täcksöm från den nya maskinen. Ett par enkla små shorts till en väns son, sytt i den sista snutten havstyg. Resåren sydde jag fast med trillingsöm från insidan och då blev det ju en snygg avigsöm utåt. Samma sak med benfållarna. Med själva utförandet finns nog en del i övrigt att önska men överlag är jag helnöjd! Det kommer bli kul att utforska nya sömmar och utseenden med den nya Elnan.

4 comments to Hot pants

  • Va snyggt det är med såna sömmar!! Jättefina kortbyxor. Å va fint syrummet blev! Nu längtar jag med efter ett riktigt syrum. Men vad har du alla saxar till?!? =)

  • emster

    Hihi, när jag köpte janomen fick jag ett saxkit (sex saxar) på köpet från SMD. Nu i och med nästa köp fick jag ett till likadant kit så då slängde jag alla gamla. Man kan aldrig ha för många saxar :-)

  • Selina

    Vad roligt att ha ”rätt verktyg”! Det gör ju världens skillnad! Grattis till ”trean” och det fina syrummet!

  • ExD

    Åh, så spännande! Så du har köpt en Elna… Jag väntar lite, men skall på sikt också ha en CP. Då skall jag intervjua dig ordenligt och höra vad du tycker. Gillar Janome, men konkurrens kan ju vara nyttigt!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010